Badrum i Svartsjö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Svartsjö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Svartsjö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Svartsjö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Svartsjö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Svartsjö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Svartsjö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Svartsjö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Georg Skult AB
Hammarlotten 23
179 96 Svartsjö


Färingsö Brunn-Service
Viksundsv. 30
179 96 Svartsjö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Svartsjö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Svartsjö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Svartsjö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Svartsjö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Svartsjö.

Badrumsfakta om Svartsjö

I Svartsjö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Svartsjö.

Svartsjö är en småort på Färingsö i Sånga socken i Ekerö kommun. Orten var tingsplats i Färentuna härad.

Yta: 27 hektar
Invånarantal: 120, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svartsjö om du är intresserad av att veta mer om Svartsjö som inte har med badrum att göra.

I Svartsjö fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Svartsjö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Svartsjö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.