Badrum i Täby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Täby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Täby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Täby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 11 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Täby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Täby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Täby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Täby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Dåderman Bygg och Badrum AB
Linjalv. 9
187 66 Täby


INNEFORM AB
Varggropsv. 2
187 69 TÄBY


Aquabygg AB
Måttbandsv. 12
187 66 Täby


Exclusive Fastigheter Sweden AB
Marknadsv. 221 -223
183 79 Täby


AB Exclusive Bygg
Marknadsv. 221 -223
183 79 Täby


Optimal Montage AB
Granitv. 36 A
183 63 TÄBY


Elbolag1 i Norrort AB
Radarv. 3
183 61 TÄBY


Roslagsgruppen AB
Tumstocksvägen
187 66 Täby


Edsvik VVS-Service AB, Peter
Reprov. 1
183 77 Täby


Comfort Badrumsbutiken i Täby AB
Reprov. 13
183 77 Täby


D&R Bygg AB
Flygkårsv. 23
183 62 Täby

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Täby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Täby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Täby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Täby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Täby.

Badrumsfakta om Täby

I Täby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Täby.

Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Yta: 2 580,70 hektar
Invånarantal: 61 2722, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Täby om du är intresserad av att veta mer om Täby som inte har med badrum att göra.

I Täby fanns det totalt 11 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Täby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Täby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.