Badrum i Trångsund - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Trångsund - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Trångsund? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Trångsund som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Trångsund. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Trångsund så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Trångsund

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Trångsund som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sörman & Holm Rör AB
Essv. 16
142 66 Trångsund


P.Barvemo Badrenoveringar (Pebe) AB
Pärlfiskarv. 24
142 63 TRÅNGSUND


Centrix Rör AB
Kråkbärsv. 9 B
142 64 Trångsund

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Trångsund

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Trångsund kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Trångsund samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Trångsund. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Trångsund.

Badrumsfakta om Trångsund

I Trångsund fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Trångsund.

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Trångsund om du är intresserad av att veta mer om Trångsund som inte har med badrum att göra.

I Trångsund fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Trångsund som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Trångsund från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.