Badrum i Tumba - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tumba - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tumba? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tumba som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 11 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tumba. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tumba så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tumba

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tumba som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Globen Entreprenad AB
Sporres v. 3
147 31 TUMBA


A. Vestlunds Bygg
Skrävstav. 35
147 32 Tumba


Wase VVS AB
Tegnérsv. 11
147 31 TUMBAMatt Kalle AB
Grödingev. 51 D


Gagas Rör & Bygg
Trädgårdsv. 1
147 43 Tumba


Bodhagen, Tommy
Floodv. 8 A
147 33 TUMBA


Botkyrka Fastighetsservice AB
Brinkv. 1
147 31 TUMBA


MorABergs Rör AB
Skyttbrinksv. 44
147 39 TUMBA


Norström Asoc Bygg & Renovering AB
Planetbacken 140
147 46 TUMBATumba rör AB
Aspenv. 228


Kolmårdens VVS AB
Grödingev. 15
147 30 Tumba

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tumba

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tumba kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tumba samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tumba. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tumba.

Badrumsfakta om Tumba

I Tumba fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tumba om du är intresserad av att veta mer om Tumba som inte har med badrum att göra.

I Tumba fanns det totalt 11 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tumba som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tumba från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.