Badrum i Tyresö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tyresö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tyresö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tyresö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tyresö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tyresö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tyresö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tyresö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Badrumsspecialisten I Tyresö AB
Bollmorav. 95
135 46 TYRESÖ


Warren Plattsättning AB, Roland
Strandv. 46 A
135 62 TYRESÖ


Trollbäckens Rör AB
Snövits v. 27
135 51 TYRESÖ


Två Tum Två Bygg
Triangelv. 4
135 54 Tyresö


Tyresö Rör AB
Radiov. 14 C
135 48 TYRESÖ


MN VVS-konsult AB
Svängstigen 15
135 50 Tyresö


Mikab VVS-konsult AB
Radiov. 2 -E
135 48 TYRESÖ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tyresö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tyresö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tyresö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tyresö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tyresö.

Badrumsfakta om Tyresö

I Tyresö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tyresö.

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Yta: 72,62 km2
Invånarantal: 46 177, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Tyresö om du är intresserad av att veta mer om Tyresö som inte har med badrum att göra.

I Tyresö fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tyresö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tyresö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.