Badrum i Väddö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Väddö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Väddö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Väddö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Väddö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Väddö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Väddö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Väddö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Väddö Kakel & Renovering
Sandviksv. 58
764 91 VÄDDÖ


Ekolsunds Rör & Värme AB
Flottskärsvägen 170
764 93 VÄDDÖ


Väddö rör & värmepumpsteknik
Flottskärsvägen 170
764 93 VÄDDÖ


Anders Hanssons Rörservice AB
Sidfjärdsvägen 1
764 92 Väddö


Jocke Sköld Bygg AB
Ortalav. 225
764 91 VÄDDÖ


H-Å Sjöströms Rör HB
Mellanv. 12
764 30 Väddö


Andersson, Lars Olov Christer
Linv. 12
764 30 Väddö


Varma Huset I Sollentuna AB
Industriv. 11 B
760 40 VÄDDÖ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Väddö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Väddö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Väddö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Väddö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Väddö.

Badrumsfakta om Väddö

I Väddö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Väddö.

Väddö (Wäddö) är den norra delen av en ö i norra Roslagen (i Norrtälje kommun) och ligger cirka 10 mil nordost om Stockholm. Väddö ingår i Väddö socken som tillhör gamla Väddö och Häverö skeppslag. I söder övergår Väddö till Granö, Barnens ö (Lingslättö) och Björkö och i norr finns broförbindelse till Fogdö och Singö.

Yta: 12 790 hektar
Invånarantal: 3000, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Väddö om du är intresserad av att veta mer om Väddö som inte har med badrum att göra.

I Väddö fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Väddö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Väddö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.