Badrum i Vallentuna - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vallentuna - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vallentuna? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vallentuna som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vallentuna. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vallentuna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vallentuna

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vallentuna som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bara Badrum I Vallentuna, AB
Rådjursstigen 15
186 43 Vallentuna


Lindholmens Mark o. Byggtjänst AB
Enberga 8
186 95 VALLENTUNA


Ronqvist Rör AB
Ripv. 6
186 96 Vallentuna


Rörmekano AB
Fabriksv. 5
186 32 Vallentuna


Vallentuna, Värme, VVS AB
Bergv. 17
186 41 Vallentuna


Turebergs Rör AB
Zetterlunds v. 121
186 54 Vallentuna


Boqvist Bygg AB
Hövdingav. 7 B
186 32 Vallentuna

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vallentuna

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vallentuna kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vallentuna samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vallentuna. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vallentuna.

Badrumsfakta om Vallentuna

I Vallentuna fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vallentuna.

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vallentuna om du är intresserad av att veta mer om Vallentuna som inte har med badrum att göra.

I Vallentuna fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vallentuna som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vallentuna från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.