Badrum i Vårby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vårby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vårby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vårby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vårby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vårby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vårby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vårby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Asgård Bygg AB
Myrstuguv. 235
143 32 Vårby


Moskuvaara Bygg AB
Signalbacken 5
143 46 VÅRBY


Kakelslottet i Vårby
Botkyrkav. 11
143 30 Vårby


A-J Rör AB
Nygårdsv. 1
143 45 VårbySolero Sunpower
Myrstuguv. 331

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vårby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vårby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vårby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vårby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vårby.

Badrumsfakta om Vårby

I Vårby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vårby.

Vårby är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse ingår i tätorten Stockholm. Troligen kom människor till Vårby-Masmoområdet redan under stenåldern. Strandlinjen låg cirka 30 meter högre än idag och Östersjön gick in med en grund vik vid Masmo.

Yta: 6,5 km2
Invånarantal: 10 115, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Vårby om du är intresserad av att veta mer om Vårby som inte har med badrum att göra.

I Vårby fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vårby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vårby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.