Badrum i Värmdö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Värmdö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Värmdö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Värmdö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Värmdö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Värmdö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Värmdö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Värmdö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bygg Badrum i Stockholm AB
Annav. 2
139 40 Värmdö


Stavsnäs Byggtjänst AB
Hässelmarabacken 5
139 60 Värmdö


RB Rörteknik AB
08 - 570 198 80


Annons:

Kostnad för renovera badrum i Värmdö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Värmdö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Värmdö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Värmdö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Värmdö.

Badrumsfakta om Värmdö

I Värmdö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Värmdö.

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Värmdö om du är intresserad av att veta mer om Värmdö som inte har med badrum att göra.

I Värmdö fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Värmdö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Värmdö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.