Badrum i Västerhaninge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Västerhaninge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Västerhaninge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Västerhaninge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Västerhaninge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Västerhaninge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Västerhaninge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Västerhaninge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

KVP Service AB
Rosenhillsv. 1
137 36 VÄSTERHANINGE


Vintergatans VVS, AB
Gränsv. 30
137 41 VÄSTERHANINGE


Ingenjörsfirman Lars Vido AB
Förrådsv. 15
137 37 Västerhaninge


Ltl. Rör
Gränsvägen
137 41 VÄSTERHANINGE


Plumr AB
Aspv. 6
137 37 Västerhaninge


Ihrevikens VVS AB
Förrådsv. 1
137 37 Västerhaninge


Carl Lager VVS Installation
Höstv. 12
137 41 VÄSTERHANINGE


Carl Lager VVS Installationer AB
Höstv. 12
137 41 VÄSTERHANINGETl Winzellz HB
Lugnetv. 13

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Västerhaninge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Västerhaninge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Västerhaninge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Västerhaninge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Västerhaninge.

Badrumsfakta om Västerhaninge

I Västerhaninge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Västerhaninge.

Västerhaninge är en tätort och en kommundel som ingår i Haninge kommun på Södertörn. Tätorten och kommundelen angränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot Jordbro i söder av ett öppet jordbrukslandskap.

Yta: 931,56 hektar
Invånarantal: 15 134, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Västerhaninge om du är intresserad av att veta mer om Västerhaninge som inte har med badrum att göra.

I Västerhaninge fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Västerhaninge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Västerhaninge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.