Badrum i Vaxholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vaxholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vaxholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vaxholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vaxholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vaxholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vaxholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vaxholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Vaxholms Värmeservice AB
Eriksöv. 12
185 34 Vaxholm


Miljörör Stockholm AB
Hemviksv. 21
185 92 Vaxholm


Energi Förädling Uppland AB
Karlsuddsv. 36
185 93 VAXHOLMRörassistans I Norrort AB
070 - 817 28 98

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vaxholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vaxholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vaxholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vaxholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vaxholm.

Badrumsfakta om Vaxholm

I Vaxholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vaxholm.

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vaxholm om du är intresserad av att veta mer om Vaxholm som inte har med badrum att göra.

I Vaxholm fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vaxholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vaxholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.