Badrum i Vega - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vega - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vega? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vega som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vega. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vega så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vega

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vega som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Svensk Rörservice
Dicksons v. 23
136 49 Vega


Vällingby Värme & Sanitet AB
Måsöv. 20 B
136 49 Vega


Brantbrinks Rör & Bygg AB
Expressv. 3
136 49 Vega

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vega

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vega kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vega samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vega. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vega.

Badrumsfakta om Vega

I Vega fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vega.

Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Vega om du är intresserad av att veta mer om Vega som inte har med badrum att göra.

I Vega fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vega som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vega från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.