Badrum i Almunge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Almunge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Almunge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Almunge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Almunge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Almunge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Almunge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Almunge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Uppsala VVS & Fastighetsteknik AB
Lillsjöv. 24
740 10 ALMUNGEHB Bengt Söderströms Rör
öster

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Almunge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Almunge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Almunge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Almunge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Almunge.

Badrumsfakta om Almunge

I Almunge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Almunge.

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Yta: 84,54 hektar
Invånarantal: 813, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Almunge om du är intresserad av att veta mer om Almunge som inte har med badrum att göra.

I Almunge fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Almunge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Almunge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.