Badrum i Alunda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Alunda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Alunda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Alunda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Alunda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Alunda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Alunda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Alunda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hedenskog & Pettersson AB, Rörfirman
Stavby
747 94 Alunda


Alunda Bygg AB
Foghammarv. 54
747 30 Alunda


Oscarssons Energi & Rörservice AB
Stavby-bärsta 43
747 94 Alunda


Zackes Rörservice AB
Furuv. 1
747 30 Alunda


Kåges Montage AB
Lydinge 217
747 94 Alunda


Björklinge Rör o. Värmepannor
Skoby 342
747 91 ALUNDA


Vällsäter Rör AB
Vällsätter 125 Gammeläng
747 92 Alunda


Fh Bygg & Entreprenad
Kölinge 143
747 94 Alunda


Sunnersbol Vvs
Sunnersbol 65
747 94 Alunda


Rörfirma Hedenskog & Pettersson AB
Stavby Petterslund 130
747 94 Alunda

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Alunda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Alunda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Alunda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Alunda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Alunda.

Badrumsfakta om Alunda

I Alunda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Alunda.

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Alunda om du är intresserad av att veta mer om Alunda som inte har med badrum att göra.

I Alunda fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Alunda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Alunda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.