Badrum i Bälinge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bälinge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bälinge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bälinge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bälinge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bälinge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bälinge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bälinge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

DL Kylservice AB
Jumkils-ubby 144
743 86 Bälinge


Björklinge Värme & Sanitet AB
Björken 8
743 82 Bälinge


Söderby Rör I Uppsala AB
Åkerby-söderby 308
743 86 Bälinge


Joelssons Kyla & Värme
Jumkils-dalkarlsbo 37
743 86 Bälinge


Östhammars Rör AB
Bälinge-tuna 33
743 86 Bälinge

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bälinge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bälinge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bälinge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bälinge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bälinge.

Badrumsfakta om Bälinge

I Bälinge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bälinge.

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bälinge om du är intresserad av att veta mer om Bälinge som inte har med badrum att göra.

I Bälinge fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bälinge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bälinge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.