Badrum i Ekolsund - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ekolsund - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ekolsund? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ekolsund som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ekolsund. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ekolsund så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ekolsund

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ekolsund som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

P. Eriksson Rör o Entreprenad i Hällby
Litslena-hällby 36
749 50 Ekolsund


VWs Service AB
Uddv. 16
749 50 Ekolsund

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ekolsund

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ekolsund kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ekolsund samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ekolsund. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ekolsund.

Badrumsfakta om Ekolsund

I Ekolsund fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ekolsund.

Ekolsund är en småort i Enköpings kommun, belägen mellan Enköping och Bålsta i Husby-Sjutolfts socken vid Ekolsundsviken. Orten har fått sitt namn efter viken Ekoln som tidigare hade ett utlopp i övriga Mälaren här. Landhöjningen har dock gjort att sundet försvunnit.

Yta: 25 hektar
Invånarantal: 79, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ekolsund om du är intresserad av att veta mer om Ekolsund som inte har med badrum att göra.

I Ekolsund fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ekolsund som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ekolsund från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.