Badrum i Enköping - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Enköping - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Enköping? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Enköping som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 14 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Enköping. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Enköping så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Enköping

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Enköping som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Fjärdhundra Rör
Kvartsg. 10
749 40 ENKÖPING


Lars Bengtsson Bygg AB
Härnevi Rotbrunna 1
745 96 Enköping


Wibergs Rörservice AB
Hägnadsv. 2 A
745 31 ENKÖPING


Enköpings VVS & Värme AB
Mång. 21
749 44 ENKÖPING


Gustron El & V V S AB
Långg. 67
745 30 Enköping


Lindevalls Rör i Enköping AB
Kvartsg. 12
749 40 ENKÖPING


DG Rör & Fastighetsservice AB
Sandg. 35
745 31 ENKÖPING


Byggfirma Conny Landström AB
Tillinge kroklösa
745 94 Enköping


Emil & Kim Golv Och Kakel AB
Vagnsg. 1
745 37 ENKÖPING


Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB
Mång. 7
749 44 ENKÖPING


Enköpings Rör AB
Enköping Skälby 32
745 96 Enköping


Vallmo VVS & Miljö AB
Skolv. 7
745 97 ENKÖPING


Lundberg, Kenneth
Myrbyv. 1
745 71 ENKÖPING


Vallby VVS I Enköping AB
Kvartsg. 1 B
749 40 ENKÖPING

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Enköping

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Enköping kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Enköping samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Enköping. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Enköping.

Badrumsfakta om Enköping

I Enköping fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Enköping.

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånarantal: 21121, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Enköping om du är intresserad av att veta mer om Enköping som inte har med badrum att göra.

I Enköping fanns det totalt 14 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Enköping som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Enköping från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.