Badrum i Gimo - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Gimo - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Gimo? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Gimo som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Gimo. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Gimo så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Gimo

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Gimo som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Caverion
Uppsalav. 29
747 42 Gimo

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Gimo

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Gimo kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Gimo samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Gimo. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Gimo.

Badrumsfakta om Gimo

I Gimo fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gimo om du är intresserad av att veta mer om Gimo som inte har med badrum att göra.

I Gimo fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Gimo som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Gimo från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.