Badrum i Grillby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Grillby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Grillby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Grillby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Grillby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Grillby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Grillby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Grillby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Grillby Rör AB
Villbergabyv. 6
749 52 Grillby


Bygg & VVS Express Lundby AB
Villberga Håra 6
749 51 GRILLBY


First Substitute Service
Kärrv. 7
749 52 Grillby


Krügers Rör
Boglösav. 2
749 52 Grillby


Håbo Energiservice AB
Villberga Långarnö 7
749 51 GRILLBY

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Grillby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Grillby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Grillby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Grillby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Grillby.

Badrumsfakta om Grillby

I Grillby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Grillby.

Grillby är en tätort i Enköpings kommun, ungefär 12 kilometer öster om Enköping. Orten ligger i anslutning till E 18. I Grillby finns en mataffär, Pinos värdshus och en pizzeria. I före detta stationshuset finns även en byggnadsvårdsbutik och möbeltapetserare.

Yta: 85,42 hektar
Invånarantal: 972, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Grillby om du är intresserad av att veta mer om Grillby som inte har med badrum att göra.

I Grillby fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Grillby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Grillby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.