Badrum i Hållnäs - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hållnäs - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hållnäs? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hållnäs som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hållnäs. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hållnäs så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hållnäs

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hållnäs som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rörfirma Lars Ögren, AB
Hjälmunge 231
819 64 Hållnäs


Rörfirma Ögren o. Svensson AB
Hjälmunge 461
819 64 Hållnäs

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hållnäs

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hållnäs kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hållnäs samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hållnäs. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hållnäs.

Badrumsfakta om Hållnäs

I Hållnäs fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hållnäs.

Edvalla (Hållnäs) är kyrkbyn i Hållnäs socken i Tierps kommun i Uppland. Statistiska centralbyrån klassar orten som småort under namnet Hållnäs. Här ligger Hållnäs kyrka.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 87, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hållnäs om du är intresserad av att veta mer om Hållnäs som inte har med badrum att göra.

I Hållnäs fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hållnäs som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hållnäs från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.