Badrum i Heby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Heby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Heby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Heby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Heby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Heby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Heby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Heby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Heby VVS & Oljeservice AB
Ristv. 7
744 31 HEBY

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Heby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Heby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Heby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Heby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Heby.

Badrumsfakta om Heby

I Heby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Heby.

Heby är en tätort i Uppland och centralort i Heby kommun i Uppsala län (före den 1 januari 2007 Västmanlands län). Heby är också kyrkbyn i Västerlövsta socken. Tidigare var Heby ett centrum för tegelbruksindustrin i Sverige.

Yta: 353,85 hektar
Invånarantal: 2550, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Heby om du är intresserad av att veta mer om Heby som inte har med badrum att göra.

I Heby fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Heby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Heby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.