Badrum i Karlholmsbruk - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Karlholmsbruk - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Karlholmsbruk? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Karlholmsbruk som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Karlholmsbruk. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Karlholmsbruk så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Karlholmsbruk

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Karlholmsbruk som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hillgrens Kyla & Värme, AB
Notv. 7
819 62 KARLHOLMSBRUK


Svenska Rörledningssystem, AB
072 - 514 40 28Klings VVS
Nöttöv. 101
819 62 KARLHOLMSBRUK

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Karlholmsbruk

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Karlholmsbruk kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Karlholmsbruk samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Karlholmsbruk. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Karlholmsbruk.

Badrumsfakta om Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Karlholmsbruk.

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlholmsbruk om du är intresserad av att veta mer om Karlholmsbruk som inte har med badrum att göra.

I Karlholmsbruk fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Karlholmsbruk som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Karlholmsbruk från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.