Badrum i Knutby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Knutby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Knutby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Knutby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Knutby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Knutby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Knutby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Knutby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Knutby Vvs Service
Bladåkersv. 25
740 12 KNUTBY

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Knutby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Knutby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Knutby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Knutby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Knutby.

Badrumsfakta om Knutby

I Knutby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Knutby.

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånarantal: 564, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Knutby om du är intresserad av att veta mer om Knutby som inte har med badrum att göra.

I Knutby fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Knutby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Knutby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.