Badrum i Månkarbo - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Månkarbo - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Månkarbo? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Månkarbo som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Månkarbo. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Månkarbo så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Månkarbo

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Månkarbo som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lagers Rörservice
Rågv. 5
815 69 MÅNKARBO


Månkarbo Rör
Degerbo 131
815 95 Månkarbo

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Månkarbo

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Månkarbo kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Månkarbo samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Månkarbo. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Månkarbo.

Badrumsfakta om Månkarbo

I Månkarbo fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Månkarbo.

Månkarbo är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Orten ligger cirka 12 km söder om Tierp och 20 kilometer norr om Björklinge i Uppsala kommun. Den gamla E4:an (Länsväg C 600) går genom orten som är belägen ett par kilometer väster om den nuvarande E4 som är motorväg.

Yta: 91,21 hektar
Invånarantal: 666, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Månkarbo om du är intresserad av att veta mer om Månkarbo som inte har med badrum att göra.

I Månkarbo fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Månkarbo som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Månkarbo från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.