Badrum i Örbyhus - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Örbyhus - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Örbyhus? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Örbyhus som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Örbyhus. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Örbyhus så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Örbyhus

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Örbyhus som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Vendels Rör & Service AB
Karby 205
748 95 ÖRBYHUS


VKE VVS Konsult Entreprenad AB
Bladängen 304
748 95 ÖRBYHUS


Bladängen Rör AB
Bladängen 304
748 95 ÖRBYHUS


Andersson&Molins Rör AB
Gryttby 229
748 95 ÖRBYHUS


Uem Invest AB
Gyllby 310
748 94 örbyhus

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Örbyhus

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Örbyhus kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Örbyhus samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Örbyhus. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Örbyhus.

Badrumsfakta om Örbyhus

I Örbyhus fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Örbyhus.

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånarantal: 1984, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Örbyhus om du är intresserad av att veta mer om Örbyhus som inte har med badrum att göra.

I Örbyhus fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Örbyhus som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Örbyhus från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.