Badrum i Örsundsbro - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Örsundsbro - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Örsundsbro? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Örsundsbro som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Örsundsbro. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Örsundsbro så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Örsundsbro

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Örsundsbro som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Vilsberga Rep. Tjänst
Biskopskulla Villsberga 14
749 63 örsundsbro


Berggrens Rörservice, Björn
Hjälstav. 2
749 62 ÖRSUNDSBRO

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Örsundsbro

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Örsundsbro kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Örsundsbro samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Örsundsbro. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Örsundsbro.

Badrumsfakta om Örsundsbro

I Örsundsbro fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Örsundsbro.

Örsundsbro är en tätort i Enköpings kommun i Uppland, vid riksväg 55 cirka 20 km nordost om Enköping. Orten delas av Örsundaån i en sydlig och en nordlig del. I ån går gränsen mellan Gryta och Fröslunda socknar, tillika gränsen mellan gamla Hagunda och Lagunda härader och före detta landskommuner.

Yta: 164,68 hektar
Invånarantal: 1813, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Örsundsbro om du är intresserad av att veta mer om Örsundsbro som inte har med badrum att göra.

I Örsundsbro fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Örsundsbro som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Örsundsbro från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.