Badrum i Österbybruk - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Österbybruk - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Österbybruk? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Österbybruk som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Österbybruk. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Österbybruk så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Österbybruk

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Österbybruk som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Engbergs Måleri AB
Kvarng. 4
748 32 österbybruk


Sundell Teknik
Kanalv. 20
748 32 österbybruk


Steninge VVS i Stockholm KB
Nyhagen 1
748 91 ÖSTERBYBRUKÖ R M Österby Rörmontage
Kanalv


Magnusson, Bob
Karö 190
748 92 österbybruk

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Österbybruk

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Österbybruk kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Österbybruk samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Österbybruk. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Österbybruk.

Badrumsfakta om Österbybruk

I Österbybruk fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Österbybruk.

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Österbybruk om du är intresserad av att veta mer om Österbybruk som inte har med badrum att göra.

I Österbybruk fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Österbybruk som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Österbybruk från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.