Badrum i Östervåla - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Östervåla - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Östervåla? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Östervåla som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Östervåla. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Östervåla så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Östervåla

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Östervåla som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Gräsbo Rör AB
Dalv. 19
740 46 ÖSTERVÅLA


Östervåla VVS AB
Arosv. 7
740 46 ÖSTERVÅLA


ÖSAK AB
Dalv. 11
740 46 ÖSTERVÅLA


Östervåla VVS AB
Arosv. 7
740 46 ÖSTERVÅLA


Gräsbo Rör AB

GST Rörsvets & Industrimontage AB
Slättan 129

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Östervåla

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Östervåla kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Östervåla samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Östervåla. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Östervåla.

Badrumsfakta om Östervåla

I Östervåla fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Östervåla om du är intresserad av att veta mer om Östervåla som inte har med badrum att göra.

I Östervåla fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Östervåla som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Östervåla från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.