Badrum i Östhammar - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Östhammar - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Östhammar? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Östhammar som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Östhammar. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Östhammar så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Östhammar

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Östhammar som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Söderby Bygg
Hanunda 194
742 92 östhammar


Falk Entreprenad AB
Forsmarks Bruk 1
742 94 östhammar


Öregrund Bygg AB
Gammelbyn 19
742 92 östhammar


Bröd Karlsson Rörsvets I Östhammar AB
Stureg. 3
742 32 östhammar


Tonys VVS-Kalkyler
Uckerö 28
742 94 östhammar


Roslagens Industriteknik AB
Truckv. 2
742 34 östhammar


Rörteam LIS AB
Verkstadsv. 11
742 34 östhammar


Bygg & Rörteknik Östhammar AB
Kanikebol 105
742 92 östhammar


Patrik Pettersson Produktion, AB
Elvisjö 38
742 94 östhammar

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Östhammar

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Östhammar kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Östhammar samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Östhammar. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Östhammar.

Badrumsfakta om Östhammar

I Östhammar fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Östhammar.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Östhammar om du är intresserad av att veta mer om Östhammar som inte har med badrum att göra.

I Östhammar fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Östhammar som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Östhammar från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.