Badrum i Skärplinge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skärplinge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skärplinge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skärplinge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skärplinge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skärplinge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skärplinge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skärplinge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Skärplinge Rör AB
Salbergav. 14
819 30 SKÄRPLINGE


Rörinstallatörerna E&Bouvin AB, EB Rör
Kvarnv. 16
819 30 SKÄRPLINGE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skärplinge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skärplinge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skärplinge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skärplinge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skärplinge.

Badrumsfakta om Skärplinge

I Skärplinge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skärplinge.

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skärplinge om du är intresserad av att veta mer om Skärplinge som inte har med badrum att göra.

I Skärplinge fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skärplinge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skärplinge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.