Badrum i Skokloster - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skokloster - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skokloster? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skokloster som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skokloster. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skokloster så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skokloster

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skokloster som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Jallus AB
Ärtsångarv. 2
746 95 SkoklosterVikströms Energibyrå
Grönsångarv


Skg Rör
Mosaikv. 4
746 96 SKOKLOSTER


Mcl Rör AB
Mosaikv. 2
746 96 SKOKLOSTER

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skokloster

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skokloster kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skokloster samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skokloster. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skokloster.

Badrumsfakta om Skokloster

I Skokloster fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skokloster.

Skolklosters socken i Uppland ingick i Håbo härad, ingår sedan 1971 i Håbo kommun och motsvarar från 2016 Skoklosters distrikt. Tätorterna Slottsskogen och Söderskogen samt Skoklosters slott med sockenkyrkan Skoklosters kyrka ligger i socknen.

Yta: 26 km2
Invånarantal: 1742, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Skokloster om du är intresserad av att veta mer om Skokloster som inte har med badrum att göra.

I Skokloster fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skokloster som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skokloster från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.