Badrum i Skyttorp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skyttorp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skyttorp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skyttorp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skyttorp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skyttorp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skyttorp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skyttorp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Mellansvenska Rör & Svets
Uggelbov. 1
743 94 SKYTTORP

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skyttorp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skyttorp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skyttorp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skyttorp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skyttorp.

Badrumsfakta om Skyttorp

I Skyttorp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skyttorp.

Skyttorp är en tätort längs ostkustbanan, 30 km norr om Uppsala längs väg 290 mot Österbybruk, i norra delen av Uppsala kommun. Namnet Skyttorp härrör troligen från 1600-talet då en person som kallades "Mats Skytt" var anställd som jägare vid Salsta.

Yta: 88,98 hektar
Invånarantal: 666, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skyttorp om du är intresserad av att veta mer om Skyttorp som inte har med badrum att göra.

I Skyttorp fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skyttorp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skyttorp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.