Badrum i Storvreta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Storvreta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Storvreta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Storvreta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Storvreta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Storvreta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Storvreta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Storvreta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

SL Pump & VVS Service
Ärentuna-gränby 31
743 91 Storvreta


Magnus T Berlin VVS AB
Månskensv. 1
743 35 Storvreta


Uppsala VVS-Service AB
Ärentunav. 5 B
743 30 STORVRETA


Storvreta Rör & VVS-Teknik AB
Merkuriusv. 13
743 40 Storvreta

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Storvreta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Storvreta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Storvreta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Storvreta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Storvreta.

Badrumsfakta om Storvreta

I Storvreta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Storvreta.

Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Yta: 303,88 hektar
Invånarantal: 6347, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Storvreta om du är intresserad av att veta mer om Storvreta som inte har med badrum att göra.

I Storvreta fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Storvreta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Storvreta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.