Badrum i Tärnsjö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tärnsjö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tärnsjö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tärnsjö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tärnsjö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tärnsjö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tärnsjö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tärnsjö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sprinkler Resurs, AB
Östa 539
740 45 TÄRNSJÖ


Life Guardian Traveller AB
Sörbo 135
740 45 TÄRNSJÖ


Klas Rörservice HB
Stinsv. 6
740 45 TÄRNSJÖ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tärnsjö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tärnsjö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tärnsjö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tärnsjö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tärnsjö.

Badrumsfakta om Tärnsjö

I Tärnsjö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tärnsjö.

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånarantal: 1221, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tärnsjö om du är intresserad av att veta mer om Tärnsjö som inte har med badrum att göra.

I Tärnsjö fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tärnsjö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tärnsjö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.