Badrum i Tierp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tierp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tierp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tierp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tierp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tierp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tierp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tierp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Roger & Mattias Bygg AB
Tället 203
815 91 Tierp


Tierps Byggteknik, AB
Hantverksg. 2
815 40 Tierp


Infjärdens Värme, AB
Vallby 210
815 92 TIERP


Per Martins Rör
Ålfors 236
815 91 Tierp


Söderlunds Rör AB
Ladv. 6
815 35 Tierp


ABC Mur & Kakel AB
Uppsalav.
815 91 Tierp


Nordupplands Bygg & VVS AB
G. Sjukarbyv. 50
815 92 TIERP


AB Tolfta Rör
Halsingsbo 315
815 91 TierpBergströms Rör och Allservice AB
Västerensta 230

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tierp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tierp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tierp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tierp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tierp.

Badrumsfakta om Tierp

I Tierp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tierp.

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tierp om du är intresserad av att veta mer om Tierp som inte har med badrum att göra.

I Tierp fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tierp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tierp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.