Badrum i Vänge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vänge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vänge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vänge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vänge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vänge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vänge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vänge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nordling VVS AB, Tomas
Svedbov. 48
740 20 Vänge


Tommy Jansson Byggnadsfirma AB
Lantmätarv. 21
740 20 Vänge


Upplands Rör & Värme HB
Ålands Kvarn
740 20 Vänge


Bert Gräv O VVS
Ålbo 39
740 20 Vänge


Upplands Rör & Värme HB
Ålands-västerby VÄSTBERGA
740 20 Vänge


Tomas Nordling VVS AB
Svedbov. 48
740 20 Vänge

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vänge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vänge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vänge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vänge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vänge.

Badrumsfakta om Vänge

I Vänge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vänge.

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånarantal: 1331, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vänge om du är intresserad av att veta mer om Vänge som inte har med badrum att göra.

I Vänge fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vänge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vänge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.