Badrum i Vittinge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vittinge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vittinge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vittinge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vittinge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vittinge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vittinge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vittinge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Henrik Edholms Rör AB
Lambergs Backe 101
744 95 VITTINGE


Jörgen Dabäck För Ösby Gård
Grimle 311
744 95 VITTINGE


Harboms Rör AB
Ösby
744 95 VITTINGE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vittinge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vittinge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vittinge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vittinge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vittinge.

Badrumsfakta om Vittinge

I Vittinge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vittinge.

Vittinge är en tätort i Heby kommun och kyrkbyn i Vittinge socken i Uppsala län, Uppland. Samhället delas av riksväg 72 samt järnvägen (Dalabanan). Namnet skrevs 1344 de Hwitunge.

Yta: 130,34 hektar
Invånarantal: 460, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vittinge om du är intresserad av att veta mer om Vittinge som inte har med badrum att göra.

I Vittinge fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vittinge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vittinge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.