Badrum i Årjäng - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Årjäng - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Årjäng? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Årjäng som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Årjäng. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Årjäng så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Årjäng

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Årjäng som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Totaltech Energi I Årjäng AB
Hantverksg. 3
672 31 ÅRJÄNG


Östervallskogs VVS AB
Kvarnåsg. 5
672 30 årjäng


Christfam AB
V:A Bön Karlanda Lund 3
672 93 ÅRJÄNG


Pimi Värmland AB
Hantverksg. 3
672 31 ÅRJÄNG


Svensk Installation Väst AB
Sillegårdsedsv. 10
672 31 ÅRJÄNG

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Årjäng

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Årjäng kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Årjäng samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Årjäng. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Årjäng.

Badrumsfakta om Årjäng

I Årjäng fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Årjäng.

Årjäng är en tätort i Värmlands län och centralort i Årjängs kommun. Årjäng ligger i sydvästra Värmland vid Västra Silens norra strand längs med E18, 100 km väster om Karlstad och 30 km från norska gränsen.

Yta: 409,99 hektar
Invånarantal: 3228, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Årjäng om du är intresserad av att veta mer om Årjäng som inte har med badrum att göra.

I Årjäng fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Årjäng som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Årjäng från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.