Badrum i Arvika - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Arvika - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Arvika? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Arvika som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Arvika. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Arvika så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Arvika

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Arvika som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Björklunds Rör AB
Spårg. 12
671 30 ARVIKA


Värme & Kylteknik i Arvika AB
Fallebergsv. 23
671 34 ARVIKA


Rörledningsfirman Bröderna Karlsson AB
V. Kyrkog. 51
671 30 ARVIKA


Ekholms Bygg AB, HM
Dottevik Nedre Sjöliden
671 33 Arvika


Rörtjänst I Arvika AB
Hagag. 11
671 30 ARVIKA


Rsab Rörservice, AB
Fältg. 20
671 42 Arvika


Värmepumpservice I Arvika Tomas Olsson AB
Ljungåsg. 4
671 52 ARVIKA


Energi & Teknik I Arvika AB
Gjutareg. 3
671 51 Arvika


TP:s Rörservice
Sävsjöv. 33
671 50 ARVIKA


Stefans Rör & Servicearbeten
Boställsv. 16
671 51 Arvika

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Arvika

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Arvika kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Arvika samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Arvika. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Arvika.

Badrumsfakta om Arvika

I Arvika fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Arvika.

Arvika är en tätort i västra Värmland och centralort i Arvika kommun, Värmlands län. Arvika ligger vid sjön Glafsfjorden, som har sjöförbindelse till Vänern. Riksväg 61 passerar staden, liksom järnvägen mellan Laxå och Charlottenberg-Oslo, Värmlandsbanan (tidigare kallad Nordvästra stambanan). Avståndet till norska gränsen är 43 km.

Yta: 1 061,81 hektar
Invånarantal: 14244, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Arvika om du är intresserad av att veta mer om Arvika som inte har med badrum att göra.

I Arvika fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Arvika som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Arvika från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.