Badrum i Charlottenberg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Charlottenberg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Charlottenberg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Charlottenberg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Charlottenberg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Charlottenberg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Charlottenberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Charlottenberg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Augustsson, Kaj
Ås Oppstuga
673 92 CHARLOTTENBERG


Loevaas Rör & Smide AB
Hålv. 5
673 92 CHARLOTTENBERG


Loevaas AB
Hålv. 5
673 92 CHARLOTTENBERG

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Charlottenberg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Charlottenberg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Charlottenberg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Charlottenberg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Charlottenberg.

Badrumsfakta om Charlottenberg

I Charlottenberg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Charlottenberg.

Charlottenberg är en tätort i västra Värmland samt centralort i Eda kommun, Värmlands län. Charlottenberg ligger 6 kilometer från gränsen till Norge. Charlottenberg har också en järnvägsstation som ligger vid Värmlandsbanan. Gränshandel förekommer i stor utsträckning i Charlottenberg då Norge har högre butikspriser, inte minst på mat och dryck.

Yta: 258,56 hektar
Invånarantal: 2215, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Charlottenberg om du är intresserad av att veta mer om Charlottenberg som inte har med badrum att göra.

I Charlottenberg fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Charlottenberg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Charlottenberg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.