Badrum i Deje - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Deje - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Deje? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Deje som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Deje. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Deje så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Deje

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Deje som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Deje Byggtjänst, AB
Industriv. 20
669 31 DEJE


Deje Rörtjänst AB
Industriv. 10
669 31 DEJE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Deje

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Deje kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Deje samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Deje. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Deje.

Badrumsfakta om Deje

I Deje fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Deje.

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Deje om du är intresserad av att veta mer om Deje som inte har med badrum att göra.

I Deje fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Deje som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Deje från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.