Badrum i Ekshärad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ekshärad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ekshärad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ekshärad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ekshärad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ekshärad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ekshärad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ekshärad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Indian Bygg AB
Myrv. 10
683 60 Ekshärad


Holms Snickeri
Ö. Tönnet Linna
680 50 Ekshärad


ET Rör AB
N. Loffstrand 103
683 62 Ekshärad


Bergsängs Rör AB
Urmakargränd 4
683 60 Ekshärad

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ekshärad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ekshärad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ekshärad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ekshärad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ekshärad.

Badrumsfakta om Ekshärad

I Ekshärad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ekshärad.

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ekshärad om du är intresserad av att veta mer om Ekshärad som inte har med badrum att göra.

I Ekshärad fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ekshärad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ekshärad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.