Badrum i Filipstad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Filipstad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Filipstad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Filipstad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Filipstad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Filipstad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Filipstad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Filipstad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Filipstads Rörfirma Arne Karlsen AB
Östra v. 9
682 34 FILIPSTAD


Leko VVS Och Fastighetsservice AB
Asphytteg. 12 C
682 31 Filipstad


Caverion
Konsul Lundströms v. 11
682 33 Filipstad


Rune Vold
Blombackav. 28
682 32 FILIPSTAD

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Filipstad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Filipstad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Filipstad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Filipstad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Filipstad.

Badrumsfakta om Filipstad

I Filipstad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Filipstad om du är intresserad av att veta mer om Filipstad som inte har med badrum att göra.

I Filipstad fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Filipstad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Filipstad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.