Badrum i Forshaga - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Forshaga - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Forshaga? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Forshaga som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Forshaga. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Forshaga så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Forshaga

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Forshaga som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Forshaga Rör Bröderna Frödin AB
Stockg. 4
667 32 FORSHAGA


Daniel L Bygg AB
Gärdesg. 18
667 31 Forshaga

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Forshaga

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Forshaga kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Forshaga samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Forshaga. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Forshaga.

Badrumsfakta om Forshaga

I Forshaga fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Forshaga.

Forshaga är en tätort och centralort i Forshaga kommun i centrala Värmland. Forhaga är belägen vid Klarälven, omkring 20 km norr om det delta i och runt Karlstad där älven rinner ut i Vänern. Forshaga är en bruksort, som till stor del växt upp runt pappersbruket.

Yta: 518,49 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Forshaga om du är intresserad av att veta mer om Forshaga som inte har med badrum att göra.

I Forshaga fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Forshaga som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Forshaga från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.