Badrum i Grums - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Grums - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Grums? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Grums som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Grums. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Grums så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Grums

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Grums som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Värme & Sanitet i Grums AB
Industrig. 11
664 34 GRUMS


Effektiv VVS Johan, AB
Violv. 5
664 32 GRUMS


Grums Rör AB
Sveag. 148
664 33 Grums


Forsbergs VVS Och Energiteknik AB
Kälkerudsv. 4
664 34 GRUMS


Esac HB
Lövg. 5
664 32 GRUMS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Grums

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Grums kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Grums samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Grums. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Grums.

Badrumsfakta om Grums

I Grums fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Grums.

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Grums om du är intresserad av att veta mer om Grums som inte har med badrum att göra.

I Grums fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Grums som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Grums från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.