Badrum i Hagfors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hagfors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hagfors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hagfors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hagfors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hagfors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hagfors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hagfors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Pelab i Hagfors AB
Parkv. 9
683 34 Hagfors


Assemblin VS-teknik AB
Uvedsv. 7
683 33 HAGFORS


Ohlssons VVS I Hagfors AB
Bryggarev. 11
683 33 HAGFORS


Ascy Rör & Industri AB
Ekendals v. 4
683 33 HAGFORS


Wermlands Rör & VVS
Uddeholmsv. 25
683 33 HAGFORS


Hagfors Rör
0563 - 140 45Hato Design & Invest AB
Bergsäng Backetorp 2
683 92 Hagfors


Empe Rör
Görsjöv. 1
683 33 HAGFORS


Peter Sjögrens Rör & Värme i Hagfors AB
070 - 664 12 27


Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hagfors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hagfors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hagfors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hagfors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hagfors.

Badrumsfakta om Hagfors

I Hagfors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hagfors.

Hagfors är en tätort i Värmland och centralort i Hagfors kommun i Värmlands län. Orten är belägen vid Uvån. Hagfors är en mycket ung ort. Utvecklingen tog fart då Uddeholmsbolaget beslöt att slå samman 10 järnbruk till en stor enhet vid vattenfallet i Uvån.

Yta: 612,87 hektar
Invånarantal: 5146, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hagfors om du är intresserad av att veta mer om Hagfors som inte har med badrum att göra.

I Hagfors fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hagfors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hagfors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.