Badrum i Hammarö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hammarö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hammarö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hammarö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 11 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hammarö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hammarö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hammarö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hammarö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Carlstads Plattsättning AB
Snoav. 9
663 41 HAMMARÖ


Karlstad MurningsTjänst AB
Enbärsv. 5
663 41 HAMMARÖ


Klimat och Vvs-Teknik i Värmland AB
Skraggev. 9
663 41 HAMMARÖ


Hammarö Byggentreprenad AB
Torpv. 10
663 42 Hammarö


Anzo Rör AB
Skraggev. 4
663 41 HAMMARÖ


Rör-fixarn
Rud Holken 107
663 92 HAMMARÖ


mTm Svets & Konsult
Asterv. 9
663 41 HAMMARÖ


Mogrens Rör AB
Rödhakevägen 47
663 41 HAMMARÖ


Peter Ahlqvist Fastighet & Industri AB
Sundv. 6
663 41 HAMMARÖVåxnäs Rör AB
Klippv. 5


Hammarö Welding AB
Gösv. 16
663 40 Hammarö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hammarö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hammarö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hammarö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hammarö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hammarö.

Badrumsfakta om Hammarö

I Hammarö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hammarö.

Hammarö kommun är en kommun i Värmlands län. Kommunen gränsar i norr till Karlstads kommun. Centralort är Skoghall.Kommunens område motsvarar Hammarö socken, Karlstads härad, vari vid kommunreformen 1862 Hammarö landskommun bildades.

Yta: 464,15 km2
Invånarantal: 15449, år 2016

Här kan du ta del av mer information om orten Hammarö om du är intresserad av att veta mer om Hammarö som inte har med badrum att göra.

I Hammarö fanns det totalt 11 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hammarö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hammarö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.