Badrum i Karlstad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Karlstad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Karlstad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Karlstad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 14 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Karlstad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Karlstad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Karlstad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Karlstad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Tingvalla Byggtjänst
Råtorpsv. 33
653 49 KARLSTAD


L.LS Rörservice
N. Sanna 125
655 91 Karlstad


Micke & Peter Bygg Karlstad
Gränsg. 20 A
654 61 Karlstad


Ulvsby Rör AB
Brisg. 5
652 21 Karlstad


Värmlands Plattsättning AB
Gräsdalsg. 7
653 43 KARLSTAD


Bygg-Jansson & Son AB
Regnvindsg. 17
652 21 Karlstad


Bengt Byh Rörservice AB
Våxnäsg. 1
653 40 Karlstad


Assemblin VS-teknik AB
Spärrg. 7
653 41 KARLSTAD


Assemblin VS-teknik AB, Industrirör
Spärrg. 7
653 41 KARLSTAD


RÖR-INSPEKTION i Karlstad AB
Rådalsv. 1
653 50 KARLSTAD


Färjestads VVS & Värmepumpservice
Örng. 31
654 65 Karlstad


Färjestads VVS & Värmepumpservice AB
Nattvindsg. 7
652 21 Karlstad


VVS Design
Bofasterud 323
655 91 Karlstad


Lars Fröding Karlstad Rörtjänst AB
Botorpsheden 439
655 91 Karlstad

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Karlstad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Karlstad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Karlstad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Karlstad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Karlstad.

Badrumsfakta om Karlstad

I Karlstad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlstad om du är intresserad av att veta mer om Karlstad som inte har med badrum att göra.

I Karlstad fanns det totalt 14 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Karlstad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Karlstad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.