Badrum i Kil - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kil - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kil? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kil som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kil. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kil så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kil

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kil som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kils Trä & Byggvaror AB
Årstidsv. 9
665 35 KIL


Snickarverkstan i Kil AB
Gärdesg. 3
665 23 Kil


Rörtjänst I Kil AB, Nya
Årstidsv. 11
665 35 KIL


TLs Svets & Mekanik AB
Vävareg. 5
665 32 Kil


KP Andersson Bygg AB
Rallareg. 36
665 32 Kil


Rörfirma Olle Eriksson
Forsnor Där Öste
665 93 KIL


Nya Rörtjänst I Kil AB
Årstidsv. 11
665 35 KIL


Luft-Värmeteknik I Kil AB
Granv. 8
665 31 KIL

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kil

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kil kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kil samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kil. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kil.

Badrumsfakta om Kil

I Kil fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kil.

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kil om du är intresserad av att veta mer om Kil som inte har med badrum att göra.

I Kil fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kil som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kil från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.