Badrum i Kristinehamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kristinehamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kristinehamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kristinehamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 16 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kristinehamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kristinehamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kristinehamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kristinehamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kakelhuset
Sannag. 29
681 50 KRISTINEHAMN


Palms VVS
Örngränd 2
681 43 KRISTINEHAMN


Lönn El AB
Andra Industrigatan 8
681 30 KRISTINEHAMN


Wedberg Värme-System AB
Brinken 12
681 43 KRISTINEHAMN


Rörteknik AB
Karlstadsv. 46
681 30 KRISTINEHAMN


LK Byggtjänst AB
Mellankvarnsv. 5
681 43 KRISTINEHAMN


Haraldssons Snickeri & Bygg AB
Visnums-kil Karlslund
681 93 Kristinehamn


Kvalitet Ansvar Noggrannhet Rörinstallationer
Doppingg. 8
681 52 KRISTINEHAMN


Sc Rör
Jägareg. 18
681 50 KRISTINEHAMN


Caverion
Västgötag. 43
681 42 Kristinehamn


Bravida Sverige AB
Bojortgatan 14
681 30 KRISTINEHAMN


Hb:S Rör Zoobodi AB
Ersgård 4
681 92 KRISTINEHAMN


Zet Rör & Motor AB
Karaby Persås
681 91 Kristinehamn


Kristinehamns Rörservice
Nyströmsv. 15
681 52 KRISTINEHAMN


Coroma AB
Vålösundsv. 25
681 52 KRISTINEHAMN


Vike Rör AB
Vike Hult 1 B
681 93 Kristinehamn

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kristinehamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kristinehamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kristinehamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kristinehamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kristinehamn.

Badrumsfakta om Kristinehamn

I Kristinehamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kristinehamn.

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kristinehamn om du är intresserad av att veta mer om Kristinehamn som inte har med badrum att göra.

I Kristinehamn fanns det totalt 16 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kristinehamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kristinehamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.